اشاره قرآن به متراکم شدن ابرها و چگونگی تشکیل باران
در مورد چگونگی تشکیل باران بطور مختصر می توان گفت که باران و برف در نتیجه چندین فرآیند تشکیل می شود ابتدا ابرهای کومولونیمبوس در نتیجه باد و جمع شدن توده های کومولوس به هم چسبیده شده و ابر کومولونیمبوس را تشکیل می دهند.و کریستال های آب تجمع پیدا کرده و افزایش می یابند. در نتیجه فشار و برخورد ابرها و افزایش وزن ابرها باران تشکیل می شود و قطرات آب به پایین سقوط می کند.
در سایت ویکی پدیای انگلیسی نیز در مورد تشکیل باران به نقش مهم اندازه قطرات باران در تشکیل آن اشاره شده است.مثلا در بند 20 و 21 نوشته شده است:
نویسنده :hesami|قرآن وعلم | ارسال نظر: 0 |
دنبالهدار هالی، یکی از معروفترین دنباله دارهای کشف شدهاست که هر ۷۶ سال یک بار در آسمان کرهٔ زمین دیده میشود. آخرین باری که این ستاره رصد شده در سال 1365 هجری شمسی بودهاست. این جرم آسمانی در سال 1441 هجری شمسی دوباره در آسمان پدیدار خواهد شد.دنباله دارهالی مدت زمان کمی دراسمان قابل رویت است.
در سوره الأنعام آیه 76 به داستان حضرت ابراهیم اشاره شده است که وقتی به قومی رسید که ستاره می پرستیدند حضرت ابراهیم به ستاره ای اشاره کرد و گفت آن خدای من است و وقتی ستاره ناپدید شد گفت من غروب کنندگان را دوست ندارم و سپس به ماه اشاره کرد و گفت آن خدای من است و بقیه داستان:
فَلَمَّا جَنَّ عَلَیْهِ اللَّیْلُ رَأَى کَوْکَبًا قَالَ هَذَا رَبِّی فَلَمَّا أَفَلَ قَالَ لا أُحِبُّ الآفِلِینَ ﴿۷۶﴾
پس چون شب بر او پرده افکند ستاره اى دید گفت این پروردگار من است و آنگاه چون غروب کرد گفت غروب کنندگان را دوست ندارم (۷۶)
کد گذاری بسیار جالی که در این آیه شده است عدد 76 آیه است که دقیقا به میزان سالهایی که ستاره هالی در آسمان ظاهر می شود اشاره دارد و در متن آیه نیز دقیقا به ستاره ای اشاره شده که در شب ظاهر و پس از مدتی ناپدید شد که مشخصات آن با ستاره دنباله دار هالی مطابقت دارد و به احتمال زیاد ستاره ای که حضرت ابراهیم به آن اشاره کرده و دیده است و در قرآن اشاره شده ستاره دنباله دار هالی بوده است.
نویسنده :hesami|قرآن وعلم | ارسال نظر: 0 |